DRIEGANGEN PAASDINER

Uitgebreid tafelgrillen in Paassfeer!

U start met een huisgemaakt soep- en stokbroodbuffet met kruidenboter, olijven en aioli.
Onbeperkt genieten van verschillende heerlijke huisgemaakte salades, groenten zoals paprika, tomaat, ui, maïs en champignons, zes prachtige soorten vlees en twee soorten vis, sauzen en knapperige frietjes. Met ons buffet kunt u zelf kiezen wat u wilt eten en kunt u zo vaak lopen als u wenst. Als afsluiter staat er een heerlijk dessertbuffet voor u klaar.

Kosten: €27,50 per persoon, inclusief een uur Magic Bowlen. 
Voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar betaalt u slechts € 15,00. Kinderen tot en met drie jaar mogen gratis mee.

U heeft de mogelijkheid om te dineren om 16:00 uur of om 19:00 uur. U kunt zelf kiezen of u voor of na het diner wilt bowlen. Tevens heeft u ook de keus om anderhalf of twee uur te bowlen. Het arrangement in combinatie met anderhalf uur bowlen kost €30,- per persoon (€17,50 voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar). Wanneer u twee uur wilt bowlen, bedraagt de prijs €32,- per persoon (€19,50 voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar).

Ons paasarrangement is ook te reserveren in combinatie met een drankarrangement. Voor verder prijzen en informatie kunt u terecht op deze pagina. 

Wilt u liever gebruik maken van onze brunch? Kijk dan hier voor de beschikbaarheid en verder informatie. 

Hier ben je: Homeolroundnijmegen.nl - Arrangementen - Pasen - Paasdiner