Olround

Olround pakt uit!

Zondag 2 december - De Olround Sinterklaasshow

Op zondag 2 december komt Sinterklaas bij Olround Bowling Centrum om zijn verjaardag te vieren. Samen met de Goedheiligman maken we er een mooi feestje van met zelfs een speciale Sinterklaasshow!

Deze sinterklaasshow begint om 15:30 uur en duurt tot 16:00 uur. Aansluitend heeft u dan de mogelijkheid om te dineren. Verder heeft u ook nog de mogelijkheid om te dineren om 18:30 uur. Voor beide dinertijden geldt dat u de keuze heeft om vooraf of achteraf wilt bowlen. Verder bestaat het diner uit een voorgerechtenbuffet met vers stokbrood en twee huisgemaakte soepen. Daarna kunt u onbeperkt tafelgrillen met zes verschillende soorten vlees, twee verschillende soorten vis, knapperige frites en gebruik van ons saladebuffet met groene garnituren, salades en sauzen. Tot slot is er nog het Olround dessertbuffet met diverse ijssoorten, hoorntjes, vers fruit, soesjes, bavarois.

Uiteraard kunnen onze Pieten in de keuken rekening houden met de dieetwensen van onze gasten. Wij verzoeken u vriendelijk om dit bekend te maken bij het plaatsen van uw reservering.

Op deze feestelijke dag kunt u zowel gebruik maken onze arrangementen inclusief en exclusief drank. De prijzen van de arrangementen inclusief drank vindt u hier. De prijzen van de arrangementen exclusief drank kunt u hier vinden. 

Indien u wilt reserveren, kunt u contact opnemen met ons reserveringsteam op het telefoonnummer 024-3228000. 

 

Dinsdag 5 december - Sinterklaas bij Olround

Op 5 december is Sinterklaas ook aanwezig bij Olround Bowling Nijmegen. Op deze avond kunt u gebruik maken van onze normale arrangementen. De prijzen van onze arrangementen inclusief drank vindt u hier. De prijzen van onze arrangementen exclusief dranken zijn hier te vinden. Tijdens het eten zal Sinterklaas dan bij u aan tafel komen.

Indien u wilt reserveren, kunt u contact opnemen met ons reserveringsteam op het telefoonnummer 024-3228000.

 

Hier ben je: Homeolroundnijmegen.nl - Arrangementen - Sinterklaas