Openstaande vacatures

Ben jij eerste- of tweedejaars student en op zoek naar een leuke bijbaan? Wij zijn op zoek naar spontane, gezellige en energieke collega's. Wij hebben momenteel de volgende vacatures openstaan: 

DJ

Olround Bowlingcentrum Nijmegen is per direct op zoek naar een DJ. Ben jij enthousiast, een entertainer én een plaatjesdraaier? Dan zijn wij op zoek naar jou! Plezier uitstralen, contact met de gast, ons 'Gouden Pin Spel/Rad van Fortuin'-spel spelen en ondertussen een feestje bouwen samen met ons personeel en gasten zijn enkele kernactiviteiten van jouw avond. Een eventuele combinatie met bediening is mogelijk.

Minimumleeftijd: 21 jaar. 

 

Bediening

Olround Bowlingcentrum Nijmegen ontvangt zowel sportbowlers, recreanten, bedrijven, bruiloften en andere feesten en partijen. Iedere dag is dan ook anders, met iedere keer weer de zelfde insteek: de gast met een tevreden gevoel naar huis laten gaan waarbij jij als (nieuwe) medewerker één, en zo niet dé belangrijkste schakel bent! Wij bieden een jonge, gezellige en dynamische werkomgeving waarbij hard werken bij iedereen voorop staat! De werkzaamheden vinden vooral plaats in de avonduren. De weekenden zijn de drukste dagen van de week, vandaar dat je per twee weken minimaal twee dagen in het weekend moet werken. Ervaring is hierbij een pre, geen must.

Minimumleeftijd: 18 jaar. 

Ben je geïnteresseerd in één van de bovenstaande functies. Stuur dan een mail met je CV, Motivatie en indien mogelijk een foto naar jorn@olround.nl. 

Hier ben je: Homeolroundnijmegen.nl - Over Olround - Vacatures