Openstaande vacatures

Ben jij eerste- of tweedejaars student en op zoek naar een leuke bijbaan? Wij zijn op zoek naar spontane, gezellige en energieke collega's. Wij hebben momenteel de volgende vacatures openstaan: 

Bedieningsmedewerker

Olround Bowlingcentrum Nijmegen ontvangt zowel sportbowlers, recreanten, bedrijven, bruiloften en andere feesten en partijen. Iedere dag is dan ook anders, met iedere keer weer de zelfde insteek: de gast met een tevreden gevoel naar huis laten gaan waarbij jij als (nieuwe) medewerker één, en zo niet dé belangrijkste schakel bent! Wij bieden een jonge, gezellige en dynamische werkomgeving waarbij hard werken bij iedereen voorop staat! De werkzaamheden vinden vooral plaats in de avonduren. De weekenden zijn de drukste dagen van de week, vandaar dat je per twee weken minimaal twee dagen in het weekend moet werken. Ervaring is hierbij een pre, geen must.

Minimumleeftijd: 18 jaar 

Keukenmedewerker

Samen met, en onder leiding van, de ervaren chef (tevens leermeester) ben jij verantwoordelijk voor onder andere het voorbereiden en plaatsen van het brood-, soep-, saladebuffet, het bijhouden en bijvullen van deze buffetten, het bakken van bittergarnituren, het maken van A La Carte gerechten en meewerken in het cafetaria.

Minimumleeftijd: 17 jaar

Animatiemedewerker

Olround Bowlingcentrum Nijmegen is per direct op zoek naar nieuwe entertainers voor ons kinderfeestjesteam. Ben jij enthousiast, een entertainer én kan je goed met kinderen omgaan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Plezier uitstralen, contact met de kinderen en ondertussen een feestje bouwen samen zijn enkele kernactiviteiten van jouw werkdag. Een eventuele combinatie met bediening is mogelijk. 

Minimumleeftijd: 18 jaar

Zondagschoonmaak

Ben je een student en wil je iets te doen hebben op je zondagochtend? Dat kan bij Olround Bowlingcentrum Nijmegen in ons schoonmaakteam. Op zondagmorgen ben je met andere schoonmakers verantwoordelijk voor het schoonmaken en schoon houden van het pand.

Minimumleeftijd: 18 jaar

Ben je geïnteresseerd in één van de bovenstaande functies. Stuur dan een mail met je CV, Motivatie en eventueel een foto naar jorn@olround.nl.


 

Hier ben je: Homeolroundnijmegen.nl - Over Olround - Vacatures